31.01.2020  |  Dining  |  Food

Sagolikt gott kaffe?

Bergstrands Kaffesrosteri lanserar Mumininspirerad fin-fika.

Göteborgsbaserade Bergstrands Kafferosteri lanserar ett samarbete med Moomin Characters, enligt Tove Janssons kloka devis: ”Allt som är trevligt är bra för magen”. Samarbetet består av fyra kaffesmaker, ekologisk mellanrost (se bild) och ekologisk mörkrost samt smaksatt kaffe med saltkaramell (se bild) respektive blåbär. Varje smak har inspirerats av en Muminkaraktär. Kaffebönorna kommer från olika delar av världen och rostas i Göteborg.

www.bergstrands.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.