21.10.2022  |  Furniture  |  Design

Samtida shakerinspiration

Kvadrat och Raf Simons presenterar ny inredningskollektion

Textilföretaget Kvadrat och formgivaren Raf Simons har tagit sitt hittills nioåriga samarbete till en ny nivå med en kollektion shakerinspirerade hemaccessoarer. Simons, som förutom sitt självbetitlade modemärke varit designchef på Jil Sander och Christian Dior, började intressera sig för shaker-kulturen under sina år i USA där han var chefdesigner på Calvin Klein. The Shaker System är ett koncept som består av 26 produkter i fyra färgställningar, bland annat ett förvaringssystem inspirerat av den karaktäristiska shaker-knopplisten, samt väskor och olika textila produkter.

kvadrat.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.