12.11.2019  |  Business  |  Design

Sandqvist öppnar i Paris

Butiksinredning i samarbete med Wingårdhs.

Det svenska väskvarumärket Sandqvist öppnar under hösten sin första flaggskeppsbutik i Paris, som följer på andra öppningar i Stockholm, Berlin och London. För butikens interiör samarbetar Sandqvist med arkitektbyrån Wingårdhs, vilket ska resultera i ett koncept med enkla, tydliga linjer, intelligent funktion och hållbara material, som tillsammans skapar en organisk och välkomnande atmosfär med less is more-känsla, för att matcha de stilrena produkterna.

Den nya butiken är belägen i Marais-kvarteren, på Rue de Saintogne.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.