27.04.2020  |  Interior  |  Textil

Scandi-nytt

Layered lanserar en ny, handtuftad ullkollektion, The New Scandi, som har inspirerats av den nya vågen av skandinavisk design.

Konst, arkitektur och stil har alltid varit kärnan i Layereds konstnärliga vision, vilket syns tydligt i denna kollektion. Designen associerar till naturen och det nordiska halvklotets råa skönhet. Med hållbarheten i fokus tillverkas de nya mattorna i 100 procent naturliga material som ull och tencel.

Mattorna kommer i flera färger och två storlekar: 180 x 270 centimeter samt 300 x 400 centimeter.

www.layered.se

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.