08.03.2023  |  Business  |  Outdoor

Segway Navimow med VisionFence – A life without boundaries

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Våren är på väg och snart börjar gräset växa. Segway Navimow fixar jobbet åt dig. Och nu har du möjlighet att lägga vantarna på VisionFence-sensorn – det briljanta Navimow-tillbehöret till trädgårdar med flera hinder och områden med svag satellitsignal.

Minns du Segway Navimow, robotklipparen utan begränsningskabel, som tog alla med storm 2022? Nu har Segway Navimow utvecklat ett tillbehör som gör Navimow ännu smartare och som säkerställer ett perfekt resultat.

Så fungerar VisionFence
Den intelligenta mjukvaran har utrustats med flera real-life scenarier som gör det möjligt för VisionFence att identifiera olika hinder i trädgården. Dessutom säkerställer objektivet ett stort detekteringsområde på upp till 5 meter framför roboten, och med en vidvinkel på 140° garanteras en bred igenkänningsförmåga, vilket ökar säkerheten och ger ännu mer exakt klippning där Navimow reagerar intelligent på sin omgivning i realtid.

I områden med svag satellitsignal tar VisionFence över och ser till att Navimow fortsätter klippa. Med den integrerade artificiella intelligensalgoritmen känner Navimow automatiskt av sina gränser och känner igen gräskanter, husväggar, stenbeläggning etc. och håller sig inom klippområdet. I kombination med det systematiska klippmönstret kan Navimow hantera även de mest komplexa områden som tidigare ansågs vara en utmaning.

VisionFence-sensorn går snabbt och enkelt att installera och är kompatibel med alla robotgräsklippare i Navimow H-serien. Efter installationen hämtas alla mjukvaruuppdateringar via WiFi, vilket ger dig bästa möjliga prestanda.

Vision-Fence är tillverkad i ett kraftigt material och med ett IPX7-skydd är Segway Navimow och VisionFence redo för det svenska vädret.

VisionFence förbättrar din Navimow-upplevelse så du kan luta dig tillbaka och njuta av en perfekt klippt gräsmatta utan begränsningskabel och utan att du behöver lyfta ett finger.

--

Läs mer om VisionFence: https://navimow.segway.com/dk/VisionFence

--

Intropris*: 2 199,-

--

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-HjDN5oa9hG
Länk till YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=UFWMFfWk9dQ

--

För ytterligare information

Cathrine Orloff Risum
Product Manager Outdoor
Tfn: +45 93 63 58 00
Mejl: crm@witt.dk

--

*Gäller vid aktivering av Segway Navimow innan den 31/5 2023.

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.