30.09.2021  |  Business  |  Outdoor

Segway-Ninebot lanserar den nya F-serien av Ninebot KickScooter med pneumatiska och slanglösa däck och en fräsch design

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ninebot KickScooters F-serie är utrustad med den stilrena Segway-signaturdesignen, som fått en ny fräsch touch med energiska nyanser i orange samt en förbättrad ram.

Ny F-serie, powered by Segway
Segway-Ninebot, den ledande globala tillverkaren av mikromobilitetslösningar, lanserar nu sin nydesignade F-serie KickScooter. De 10" stora pneumatiska och slanglösa däcken och det kraftfulla bromssystemet ger en förbättrad körupplevelse samt större säkerhet och längre livslängd.

Välj den elsparkcykel som passar dig bäst: F20D, F30D eller F40D
Ninebot KickScooter F-serien består av flera olika modeller som ger dig möjlighet att välja just den elsparkcykel som passar dina behov.

Alla modellerna är utrustade med en maximal hastighet på upp till 20 km/h, en snygg färgdisplay, säkerhetsfunktioner som certifierade E-MARK- och Z-MARK-reflexer, LED-lampa och en ringklocka. Våra KickScooters låter dig välja mellan tre körlägen och ett gåläge för att kunna anpassa sig efter olika väderförhållanden och användarscenarier. De olika modellerna erbjuder olika valmöjligheter inom räckvidd på en enda laddning (F20D upp till 20 km, F30D upp till 30 km och F40D upp till 40 km) samt olika motoreffekter och bättre egenskaper i samband med stigningar.

Övriga funktioner och specifikationer
Ninebot KickScooter F-serien är utrustad med ett bromshandtag som styr både den elektroniska bromsen (framhjul) och skivbromsen (bakhjul). Därmed säkerställs en effektiv, stabil och säker inbromsning. Dessutom säkerställer Segways miljövänliga energiåtervinningssystem att ingen ström går till spillo och Smart Battery Management-systemet (BMS) håller uppsikt över batteriets prestanda och hållbarhet. Sist men inte minst är batteriet placerat i fotstödet för en låg tyngdpunkt, vilket bidrar till förbättrad körstabilitet samt säkerhet.

10" stora däck
Ninebot KickScooter F-serien har 10" stora däck som absorberar stötar och förbättrar körupplevelsen avsevärt med större komfort och stabilitet. Alla tre modeller har unika slanglösa pneumatiska däck med ett extra gelskikt på insidan, vilket reducerar risken för punkteringar avsevärt. 

Om Segway-Ninebot
Med missionen om att ”förenkla människors mobilitet och göra livet mer bekvämt och intressant” har Segway-Ninebot haft ett stort fokus på servicerobotar och intelligenta kortdistanstransporter. Med världsberömd immateriell äganderätt utvecklar och förbättrar Segway-Ninebot löpande sina produkter för att därigenom kunna erbjuda nya mikromobilitetslösningar i storstäder över hela världen. För mer information besök www.segway.com.

SEGWAY och Segway ”flyguy”-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Segway Inc. Varumärken som inte ägs av Segway tillhör respektive ägare som angivet.

Rekommenderade försäljningspriser:

  • F20D: 4 999 SEK
  • F30D: 6 199 SEK
  • F40D: 6 899 SEK

Länk till högupplösta bilder: https://we.tl/t-zSi5BsxPIL
Länk till YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=UijOzn-gs7k&t=11s

För mer information kontakta:

Mikkel Pedersen
Product manager
E-post: mpe@witt.dk
Tfn: +45 21 66 79 45

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.