22.08.2022  |  Dining  |  Tabletop

Semesteratmosfär

Rosenthals nya kollektion Thomas Cliff fångar det varma medelhavsljuset, sandstränderna och förbindelsen mellan varma öar och det omgivande havet med sin form. Den nya ”White Beach”- glasyren förstärker ölandskapet harmoniska siluetter. I Cliff är varje del tvåfärgad, ljust krämbeige i kombination med mjuk vit. Med den känsliga färgkombinationen höjer sig tallrikar, koppar och skålar över bordsytan som steniga stränder och skapar ett harmoniskt, tidlöst uttryck. 

www.rosenthal.de

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.