11.07.2022  |  Business  |  Branschnytt

Sickla satsar på hem och trädgård

Mashup Agency står bakom två nya butiker

Sickla köpkvarter ökar utbudet inom hem och trädgård. I april öppnade Smart Garden Store butik med fokus på Husqvarnas produkter samt Garden Living, en säsongsbutik med trädgårdsmöbler från Hillerstorp och spabad från Svenska Bad. Bakom Smart Garden Store och Garden Living står retailaktören Mashup Agency.

”Från och med april har vi tre starka koncept i Sickla. Vi driver sedan tidigare en framgångsrik Electrolux Home-butik och vet att Sickla har rätt profil och målgrupp för våra starka varumärken”, säger Mikaela Walderström, CEO på Mashup Agency.

I mars öppnade Moogio som säljer markiser, skräddarsydda solskydd och fönsterinredning och sedan tidigare har Ikea öppnat en planeringsstudio. I Sickla erbjuder även aktörer som Svenssons i Lammhult, Jysk och Granit produkter för hem och trädgård.

www.sickla.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.