10.07.2020  |  Dining  |  Utrustning

Sila smaken

Ny funktionell tesil från Oxo.

Oxo introducerar en tesil i rostfritt stål, i en generös storlek som tillåter smaken från tebladen att utvecklas optimalt. Silen kan användas för att brygga direkt i en tekopp, eller i kannan. Dess mycket små hål säkerställer att även de finaste tepartiklarna stannar kvar i silen. Handtaget har en tunn silikonbeläggning på undersidan, för att ligga stadigt på tekoppen och inte bli för varmt att hålla i. Även locket är belagt med silikon och kan användas som underlägg när man ställer ned silen. Tål diskmaskin.

www.brixdesign.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.