14.01.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Ska du MIXA eller göra JUICE?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Varför inte göra båda delar - BLUICE - med samma maskin? BREAKING NEWS: Sage har kommit med en kompromisslös blender och en fullutrustad kvalitetsjuicer. I en och samma maskin. Sage the Bluicer.

Om du ska mixa eller göra juice beror på ändamålet och råvarorna. En juicer pressar ut saften ur frukt och grönsaker, en blender däremot hackar och mosar ingredienserna som t ex nötter, bär, bananer, linser etc. och ger en mer bastant och krämig textur. Nu kan du både mixa och göra juice- bluice – med samma maskin.   

Sage tar hälsovågen till nästa nivå  

Med Sage 3X Bluicer Pro kan du mixa färskpressad juice med t ex mixade smoothies och därmed prova helt nya recept och kombinationer. Bluicer’n har den välkända, robusta ’Sage-botten’ och 5 förprogrammerade inställningar: Green Smoothie, Smoothies, Frozen Cocktail, Pulse/Ice Crush och Auto Clean. Du byter bara toppen, beroende på om du ska mixa eller pressa juice. Förutom att spara plats i köket, har du med denna helt unika kombination av kvalitetsblender och juicer med hög prestanda, alltid exakt den maskin du ska använda lätt till hands.

Rek. pris 4999,- SEK

Du kan även mixa i vakuum

Med en vakuumpump ovanpå blenderkannan, kan du suga ut överskottsluft. Vakuummixning ger bättre smak, färre luftbubblor, mindre oxidering, finare färg, en läckrare konsistens och ökad hållbarhet.  Vakuumpumpen kan köpas till för 999,- SEK.

Specifikationer blender:

  1. Unikt Kinetix™ knivsystem – krossar is till snö
  2. Extra hållbar Tritan-blenderkanna
  3. 5 One Touch program
  4. High Power Motor med 10 hastighetsinställningar
  5. Kompatibel med vakuumpumpen (säljs separat)

Specifikationer juicer:

  1. Tar hela frukter och grönsaker i det extra stora påfyllningsröret
  2. Cold Spin teknologi för lägre värmeöverföring
  3. Juice direkt i den 1,5 liter stora blenderkannan
  4. High Power Motor med 10 hastighetsinställningar 

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.