19.11.2019  |  Interior  |  Accessories

Skapa en känsla av överdåd

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Färska blommor är en fröjd för sinnena!

De livar upp rummet och blicken dras naturligt mot deras långa, gröna stjälkar och färgglada kronor.

Skapa ett nordiskt vardagsrum med en vild blandning av olika blommor som accentuerar din inredning och stil, och låt den härliga doften spridas och ge en känsla a lugn och välbefinnande i vardagen.

Det är trots allt det snabbaste och enklaste sättet att skapa förändring, och även om du mest förknippar Christian Bitz med motion och hälsosam mat, så njuter även han av att låta årstidens blommor och grenar tillföra bra energi:


”Jag älskar att ge min flickvän blommor och gör det gärna en gång i veckan.

Hon gillar mest de enkla och mer naturliga blommorna som växer vid dikeskanterna, så därför får det gärna vara lite fart och färg på vasen.

Jag gillar verkligen de nya vaserna i höstkollektionen, och de är verkligen dekorativa även utan innehåll!

Men det är klart att en vacker vas förpliktar – man får gärna sätta något från årstiden i den".
Liksom resten av kollektionen är de nya, vackra vaserna tillverkade i stengods med en blank, reaktiv glasyr. BITZ-vaserna finns i fyra olika storlekar och kan därför rymma flera föremål.
Färgerna är starka och rustika i mörkblått, grönt, amber, gräddvitt och rosa, och har en lyxig retrolook som kan berika de flesta hem.

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.