20.04.2021  |  Interior  |  Design

Skapa en röd tråd med A-Collection

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Zone Denmark utökar sin serie med enkel inredning i matt metall med en rad vägghängda nyheter, som i läcker stil förenar det praktiska med det dekorativa.

Det är goda nyheter för hallen, köket, kontoret, barnens rum, sovrummet – eller var du än behöver förvaring eller kolla in din look innan du stiger ut genom dörren.

Med den vackra och enkla A-Bulletin Board med magneter har Zone Denmark återuppfunnit anslagstavlan och skapat plats för meddelanden, konsertbiljetter och semesterbilder. Fler magneter kan köpas separat. Tavlan är en del av designmärkets enkla A-Collection, som skapar en röd tråd i inredningen – ända ner på detaljnivå.

A-Bulletin Board har exakt samma mått som seriens spegel, A-Wall Mirror dvs 60 x 30 cm – och båda kan hängas både vertikalt och horisontellt. Lägg till den nya hyllan A-Shelf, som även kan användas som ett smart nattduksbord i det lilla sovrummet, och gör det hela komplett med de nya galgarna A-Hanger, som säljs två och två. 

Spegeln finns nu också i en större version, 120 x 30 cm, som finns i Black och Soft Grey – perfekt för din garderob eller walk-in closet. Alla övriga delar finns i Black, Soft Grey och White.

Finns att köpa i ledande järnaffärer, varuhus och design- och livsstilsbutiker. Få mer information om produkter eller närmaste återförsäljare på Zone Denmark på tel. +45 89 28 13 00.

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolkar trenden i nära dialog med innovativa danska designers. Resultatet är funktionell inredningsdesign som utmanar det konventionella, kittlar nyfikenheten och gör livet vackrare varje dag. Vårt uttryck är ärligt och minimalistiskt och designen formger vi i attraktiva material som är lika nyskapande som produkterna. Vi har vunnit flera internationella designutmärkelser – och det är fantastiskt. Men vår motivation är designälskare världen över som delar vår passion för det enkla och positiva.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.