26.11.2019  |  Interior  |  Accessories

Skapa lugn med flodens krusningar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med inspiration hämtad från floden som vindlar sig genom det nordiska landskapet och skapar små fina krusningar på ytan är Morsøvasen ”River” en lektion i inre frid.

Det vackra, diagonala spiralmönstret har ett unikt grafiskt uttryck som berikar varje rum och kombinerar Morsøs hantverkstraditioner och materialval med en modern design.

Vasen har redan tillverkats i klassiskt gråblått och vitt, som står stolt och vacker med gröna stjälkar och vildblommor, men den når helt nya höjder den här säsongen med en vas i matt blått, som fångar flodens kalla, mörka djup.

Sedan 1853 har Morsø med snygga designföremål som är en fusion av innovation och hantverk varit synonymt med de ramar som hjälper till att skapa ett hem. Och med säsongens nya vaser, som fångar den vilda, otämjda natur i en enkel design, har varumärket än en gång träffat mitt i prick.

Vasen är tillverkad av porslin och finns i tre storleka: 16, 21 og 26 cm

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.