08.06.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Skarp design

Japan möter Europa i ny knivserie.

Kombinationen av tysk formgivning och japanskt hantverk har resulterat i en skarp och modern designnyhet hos Zwilling, Twin Fin II. Den nya serien är tillverkad i Japan och består av Zwillings nyaste stål, kvävebehandlat stål. Vid produktionen av detta stål reduceras kväve, vilket skapar ett material som är extra resistent mot korrosion och håller sig skarpt länge. Knivbladet har en hårdhet på cirka 60 HRC. Kniven har designats med förbättrad balans, där avancerad konstruktionsteknik ger ett behagligt och ergonomiskt grepp. Serien innehåller fem olika knivtyper, som alla tål maskindisk.

www.zwilling.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.