27.01.2020  |  Dining  |  Food

Skrämmande gott?

Haupt Lakrits lanserar specialupplaga med Mårran.

Svenska Haupt Lakrits lanserar en exklusiv specialupplaga i begränsat antal, inspirerad av den kalla och skrämmande Muminkaraktären Mårran. Pralinen består av sötlakrits omgiven av rosa choklad smaksatt med pepparmynta, Sumatra-kanel och krispiga ”iskristaller”. Den rosa chokladen syftar på Kungsrubinen, en värdefull ädelsten som Mårran blir bestulen på och kämpar för att få tillbaka. Lakritsen presenteras i Haupts uppskattade metallburk samt en presentask med Mårranmotiv.

www.lakrits.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.