06.11.2020  |  Interior  |  Design

Skrivbordsarkitektur

Stapelbar skrivbordsförvaring från Muuto

Serien Arrange med skrivbordsförvaring från Muuto är tillverkad i återvunnen och återvinningsbar plast och har funktionella lock av antingen kork eller anodiserad aluminium. Brickor i tre storlekar och många olika färger tillsammans med de två typerna av lock uppmuntrar användaren att konfigurera Arrange på ett personligt sätt. För designen står det schweiziska designkontoret Big-Game.
www.muuto.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.