21.04.2023  |  Interior  |  Dekoration

Skulpturala trävaser

The Shape Collection är applicatas senaste serie med skulpturala trävaser, designade av den svenska designstudion och snickeriet: Unnaträ. Här presenteras serien i svartbetsad ek, vars vackra struktur man tydligt kan se på den mörka ytan. Alla vaserna är av massiv FSC-certifierad ek och produceras i familjeägda verkstäder i Skandinavien. 

Fotoserien är skapad av @by.arkt, som på ett vackert sätt kombinerar skandinaviskt hantverk och japansk anda i inredningen. 

www.applicata.dk

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.