16.11.2020  |  Business  |  Branschnytt

Skultuna till Göteborg

Ny butik i kvarteret Victoria

Skultuna öppnar butik på Södra Larmgatan 14 i kvarteret Victoria i Göteborg, skriver Dagens Handel. Skultuna har sedan tidigare butik på Grev Turegatan 18 i Stockholm samt butik på bruket invid Svartån i Västmanland.
”Vi har länge letat efter rätt läge och lokal i Göteborg och ser mycket fram emot att öppna i kvarteret Victoria”, säger Ofelia Klerk Kurpátow, butiksutvecklingsansvarig på Skultuna, till tidningen.
www.skultuna.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.