18.03.2021  |  Bloom  |  Outdoor

Släpp in ljus i trädgården

Fiskars presenterar en ny serie sekatörer

Efter vintern behöver en del av trädgårdens växtlighet en omsorgsfull beskärning för att gå en frodig trädgårdssäsong till mötes. Fiskars nya X-series sekatörer underlättar arbetet tack vare en kombination av avancerad teknologi, ergonomi och hållbarhet. X-series passar bra för beskärning av skott på fruktträd, klippning av fleråriga blommor, beskärning av långa grenar och ansning av täta buskar. 

www.fiskars.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.