26.09.2022  |  Dining  |  Tabletop

Små stunder av vänlighet

Moomin by Arabia i samarbete med Röda Korset

I ett initiativ för att lyfta medmänsklighet och vänlighet har Moomin by Arabia och Röda Korset tillsammans tagit fram en ny kollektion i begränsad upplaga. Budskapet är att alla, stora som små, kan bidra till en medmänsklig värld genom våra handlingar. Som en del av lanseringen uppmanas människor världen över att utföra små gester av vänlighet och uppskattning.

Kollektionen är baserad på Tove Janssons originalillustrationer från 1963 för Röda Korset i Finland. Motiven skapades ursprungligen för att illustrera ett skolschema med Röda Korset-tema. I kollektionen ingår en mugg, tallrik, skål och ett fat. För varje såld produkt doneras 10 konor till Röda Korsets arbete. 

www.arabia.fi

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.