13.12.2022  |  Business  |  Branschnytt

Smakfulla smårätter

Svenskt Tenn öppnar café

Svenskt Tenn är den senaste i raden av butiker som erbjuder kunderna ytterligare en anledning att göra ett besök. Lagom till inledningen av julhandeln slogs dörrarna upp till det nya caféet Café Svenskt Tenn. På menyn står mindre rätter anpassade för dagens alla mål, från frukost och lunch till eftermiddagskaffe och tidig middag.

”För oss är Café Svenskt Tenn ett sätt att ytterligare kunna addera en upplevelse för våra besökare på Strandvägen 5, den ikoniska adress där butiken huserat sedan 1927. Att återspegla vår värld med smakupplevelser tar oss ett steg längre i strävan efter att berika samtliga sinnen”, säger Maria Veerasamy, VD Svenskt Tenn.

Caféet drivs tillsammans med Petter Nilsson, grundare och ägare av restaurang Petri, och nås både från Strandvägen och butikens nya entré på Väpnargatan.

svenskttenn.com

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.