12.06.2019  |  Dining  |  Tabletop

Som solsken på bordet

Le Creuset återlanserar en vårlig serie i färgen Soleil.

Solen tittar fram allt mer, i takt med att våren går mot sommar. Detta märks även hos Le Creuset, som tar tillbaka den gula Soleil-färgen till sitt sortiment, i god tid för att kunna duka ett iögonfallande och energifyllt fest- eller sommarbord.

Serien består av välkända Le Creuset-produkter i gjutjärn och stengods, både för tillagning och servering. Det är solen (soleil på franska) som har inspirerat till den klara färgen, som skiftar i nyanser från ljusgula citroner till smält smör. I serien ingår bland annat grytor, fat, skålar, äggkoppar och muggar.

www.lecreuset.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.