22.11.2022  |  Kitchen  |  Utrustning

Sopa rent i köket

Eva Solo lanserar hygieniskt sopset

I höst presenterar Eva Solo ett antal nyheter som gör det enkelt att hålla ordning och skapa god hygien i köket. Sopsetet med skyffel avlägsnar enkelt både våt och torr smuts, som kaffesump och smulor. Borststråna av silikon kan sköljas i varmt vatten så att sopborsten alltid är ren och hygienisk. När sopborsten inte används placeras den i skyffeln så att setet tar upp minimalt med plats. Sopsetet är tillverkat av plast, silikon och oljad FSC-certifierad ek.

www.evasolo.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.