28.05.2020  |  Business  |  Branschnytt

Sot of Sweden till Norge

Sotarinspirerad design ska bidra med guldkant.

I mitten av maj lanserade inredningsföretaget Sot of Sweden på den norska marknaden. Utöver Sverige är den Malmöbaserade e-handelsbutiken även etablerad i Danmark, Finland och Tyskland. Företagets sortiment fokuserar på mindre föremål och accessoarer, som krukor, ljusstakar, skålar, kuddar och plädar. Alla produkter är i egen formgivning, ofta inspirerade av sotaryrket och deras redskap. Syftet med verksamheten är att ta fram design som med små medel sätter lite extra guldkant på hemmet och tillvaron.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.