19.01.2022  |  Business  |  Branschnytt

Sova sjösätter flaggskepp i Göteborg

500 kvadratmeter på central adress

Under julhelgen öppnade sängvaruhuset Sova en ny butik på Korsgatan 14 i Göteborg. Butiken presenterar sängar från leverantörer som Hästens, Carpe Diem, Jensen, Tempur, Ekens, Viking och 27SJU på egna avdelningar i butiken.

”Vi har länge velat erbjuda kvalitetssängar i olika prisklasser och inspirerande produkter för ditt sovrum i cityläge i Göteborg. Våra butiker i Mölndal, Torpavallen och Bäckebol har funnits länge och är väl etablerade. Sängen är den möbel du tillbringar överlägset flest timmar i. Det är en viktig investering som behöver provas för att bli rätt”, säger Johan Forssman, VD på Sängvaruhuset Sova.

www.sova.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.