15.06.2020  |  Interior  |  Textil

Sovkomfort med gott samvete

Sänglinne i hållbar svensk design.

Raw Cotton är en ny lakansserie från det svenska hållbarhetsinriktade textilvarumärket Alva. Sängkläderna består av satinväv som tillverkas av obehandlad råbomull, vilket minskar produkternas klimatavtryck. De kommer i varumärkets klassiska modell Vidd, som har en vinge som ramar in örngottet. Precis som Alvas övriga sortiment utgörs Raw Cotton-serien av ekologisk, Fairtrade och GOTS-certifierad bomull.

alvalinen.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.