20.09.2022  |  Interior  |  Textil

Sovrum med sänglinne i fokus

Himla lanserar The Nest

I höst lanserar Himla det nya bäddkonceptet The Nest, där sänglinnet blir det centrala i sovrummet. Premiumkollektionen är framtagen med det rofyllda sovrummet i fokus, för ultimat njutning och vila. Materialet är en tunn och tätslagen percale med en extremt mjuk yta. Färgskalan är inspirerad av ett bleknat fotografi med dova toner, vitt, ljusrosa, beige och grått.

”Tänk dig att krypa ner i en lyxigt bäddad hotellsäng, känna den svala rofyllda känslan som bara ett välmanglat och välbekant sänglinne kan erbjuda. Det är den känslan vi vill att du ska få. Det är den känslan som bygger det rogivande sovrummet”, säger Annica Högström, ägare & Creative Director på Himla.

www.himla.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.