28.02.2023  |  Interior  |  Belysning

Spännande lampdesign

Med ljuskronan och dess underliggande produktfamiljer som utgångspunkt introducerar Nuura ett antal nyheter inom belysning för hemmet.

Med introduktionen av Sasi-kollektionen bjuder denna lansering på helt nya, spännande lampdesigner. Därutöver utökas Liila-serien med en ny storleksvariant, Rizzatto-kollektionen får fler varianter och den klassiska ljuskronan, Miira Circular, får sällskap av den första ovala ljuskronan från Nuura, nämligen Miira 8 Oval.

www.nuura.com

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.