26.02.2019  |  Interior  |  Bad

Spaprodukter med historia

Tadé introduceras i Sverige.

Under våren laseras det franska hudvårds- och spavarumärket Tadé i Sverige. Tadés produkter är inspirerade av den anrika hamamtraditionen och tillverkas i samarbete med lokala hantverkare i Syrien. Produkterna baseras på naturliga ingredienser. I sortimentet ingår bland annat den klassiska aleppotvålen, pain d'Alep, med oliv- och lagerbladsolja, en växtbaserad hudvårdsolja bestående av ekologisk solrosolja, ekologisk kokosnötsolja och ekologisk arganolja, samt alunkristall, som var känd redan i det gamla Egypten för sina antiseptiska egenskaper.

www.sufraco.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.