23.12.2020  |  Kitchen  |  Accessories

Sparsmakade kökstillbehör

Nya delar till mångsidiga Nordic Kitchen

Nordic Kitchen från Eva Solo är en funktionell och sparsmakat designad serie kökstillbehör i svart stengods. Nu har den utökats med ett saltkar med lock i ekträ samt tre stapelbara, mångsidiga serveringsskålar i i olika storlekar. Skålarna passar bra att använda till smårätter som tapas, snacks och liknande och saltkaret kan också användas till andra kryddor eller förvaring av exempelvis smycken.
www.evasolo.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.