14.03.2023  |  Interior  |  Utrustning

Spegel med potential

Zone Denmark lanserar nu UME bordsspegel. En smart och stilren spegel med två sidor. Den ena sidan är en vanlig spegel, medan den andra förstorar hela fem gånger. Det gör det möjligt att göra en perfekt sminkning eller helt enkelt bara se bättre om synen inte är på topp, eller ljuset är begränsat. Spegeln är lätt att flytta och fungerar som dekoration var den än placeras. Den runda formen är organisk och behaglig att titta på. Spegeln roterar stadigt runt sin egen axel, som bärs upp av den breda aluminiumram som utgör den stabila basen.

www.zonedenmark.design

-PF

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.