19.11.2019  |  Furniture  |  Design

Stabil lätthet

Massproductions landar ny bordsdesign.

Det svenska möbelföretaget Massproductions lanserade under hösten den nya bordsserien Landa, som utgår ifrån ett system med två parallella stålbalkar som löper under bordsskivan, vilket möjliggör längre bord med få benpar och utan synliga beslag. Benen i sin tur är placerade i en triangulär vinkel, som har inspirerats av NASA:s månlandare Lunar Module. Tillsammans med flexibla fötter resulterar detta i en stark form med stor stabilitet samt ett lätt visuellt uttryck. Bordets yta utgörs av faner eller ett matt, fläckavvisande laminat.

massproductions.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.