05.11.2019  |  Bloom  |  Accessories

Stadig rot för julgranen

Garden Glory lyxar till julgransfoten.

Svenska Garden Glory föddes när grundaren Linda Brattlöf flyttade in i sitt drömhus på västkusten, och inte kunde hitta en trädgårdsslang som matchade huset. Den slang hon själv tog fram blev den första i en rad av lyxiga produkter som uppgraderar trädgården.

Idéen till den nya julgransfoten Back to the roots fick hon efter ett besök i skogen. Julgransfoten tillverkas i pulverlackad aluminium och finns i matt crèmevit, matt svart och silver.

www.gardenglory.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.