25.03.2020  |  Dining  |  Tabletop

Stilren designspiral

Ny kaffe- och teservis i rostfritt stål från Georg Jensen.

Den nya Helix-kollektionen, som består av kaffe- och tekanna, mjölkkanna, sockerskål samt bricka, har formgivits av duon Bernadotte & Kylberg. Baserat på en designfilosofi med moderna siluetter och organiska former har de tagit fram en kollektion av nya klassiker för Georg Jensen. Kollektionen är designad med ett modernt och industriellt uttryck, som har fokus på funktionalitet och små detaljer.

Termoskannan i rostfritt stål har en invändig beläggning som bibehåller smaken. Den har dubbla väggar för att hålla drycken varm i upp till sex timmar. Tekannan har även den dubbla väggar samt en droppfri design. Serveringsbrickan består av rostfritt stål, med handtag som gör den enkel att hantera samt en rutschsäker mittyta, som säkerställer att kaffekannan blir kvar på sin plats.

www.georgjensen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.