28.04.2020  |  Interior  |  Design

Stilren kontakt

Ett grenuttag som tål att visas upp.

Square är ett kubformat grenuttag som har tagits fram av den svenska designstudion Avolt. Syftet med designen är att kombinera funktion och stilren estetik, för ett objekt som ofta annars göms undan. Produkten finns i tre färger och två utföranden, med och utan USB-uttag samt magnet i botten. Den är lämplig både för privat och offentlig miljö. Square 1 (med USB och magnet) består till 20 procent av återvunnen plast, samt belönades med ett pris vid Red Dot Award 2019.

avolt.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.