29.08.2022  |  Dining  |  Tabletop

Stilrent cocktailparty

Iittala utökar serien Essence

I sommar lanserade Iittala ett gin- och cocktailglas till glasserien Essence, designad av formgivaren Alfredo Häberli. Det nya glasets generösa kupa rymmer 62 cl och passar för större cocktails och mocktails, med gott om plats för is, frukt, örter och andra tillbehör. 

Essence introducerades första gången 2001 i en serie om fyra glas och en karaff och består idag av nio olika glas och karaffer.

www.iittala.com/se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.