16.02.2018  |  Interior  |  Bad

Stilsäkert i badrummet

Dornbracht utökar Vaia med nya ytbehandlingen Dark Platinum matt.

Tyska Dornbracht utökar nu sitt sortiment av exklusiva ytbehandlingar genom att erbjuda den nya armaturserien Vaia även i Dark Platinum matt. I Vaia ingår blandare till tvättställ, både engrepps- och tvågreppsblandare, dusch, bad samt tillbehör. Kollektionen finns förutom i den nya ytbehandlingen även i polerat krom samt matt platina sedan tidigare. Den sidenmatta ytan Dark Platinum matt uppstår genom en särskild matteringsprocess, som Dornbracht har utvecklat speciellt för Vaias mjuka form.

https://www.dornbracht.com/sv-se/

+45 50 8454 00

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.