16.02.2018  |  Interior  |  Bad

Stilsäkert i badrummet

Dornbracht utökar Vaia med nya ytbehandlingen Dark Platinum matt.

Tyska Dornbracht utökar nu sitt sortiment av exklusiva ytbehandlingar genom att erbjuda den nya armaturserien Vaia även i Dark Platinum matt. I Vaia ingår blandare till tvättställ, både engrepps- och tvågreppsblandare, dusch, bad samt tillbehör. Kollektionen finns förutom i den nya ytbehandlingen även i polerat krom samt matt platina sedan tidigare. Den sidenmatta ytan Dark Platinum matt uppstår genom en särskild matteringsprocess, som Dornbracht har utvecklat speciellt för Vaias mjuka form.

https://www.dornbracht.com/sv-se/

+45 50 8454 00

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.