12.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Stockholmsmässan ställer in evenemang med fler än 500 deltagare

Följer Folhälsomyndighetens rekommendationer.

Som en följd av Folkhälsomyndighetens rekommendationer som utfärdades under onsdag den 11 mars, kommer Stockholmsmässan tillsvidare inte att genomföra evenemang med fler än 500 deltagare. Syftet med detta agerande är att begränsa folksamlingar, med hänsyn till den senaste tidens ökande spridning av COVID-19 (Coronavirus) i Sverige.

I dagsläget är det bland annat Allt för Sjön som har påverkats och avslutades i förtid. Gällande övriga mässor och event kommer Stockholmsmässan att återkomma. Besökare som har köpt biljett till inställda event kommer att få sina pengar tillbaka. Från mässans sida ser man situationen som ytterst beklaglig men samtidigt är det en självklarhet att följa Folkhälsomyndighetens anvisningar, utan att spekulera i hur länge man kommer att behöva hålla stängt för större evenemang.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.