25.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Stockholmsmässans lokaler upplåts till vårdplatser

En förberedelse för utökat behov.

Söndag den 22 mars togs beslutet att bygga upp ett komplett sjukhus, inklusive intensivvårdsplatser, vid Stockholmsmässan i Älvsjö. Detta görs av Region Stockholm i samarbete med Försvarsmakten. Samarbetet går ut på att ett av Försvarsmaktens sjukhus byggs ut i och omkring mässanläggningen. Under de kommande veckorna förväntas behovet av intensivvårdsplatser för patienter med covid-19 bli stort. En kraftig utbyggnad av intensivvården har därför redan skett på länets akutsjukhus, och ytterligare utbyggnad pågår. Utbyggnaden av försvarsmaktens sjukhus är ett komplement till detta, och en förberedelse för ytterligare utökat behov av vård.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.