17.06.2021  |  Furniture  |  Design

Stol med horn 

Warm Nordic relanserar Model 521 

Namnet Kohornsstolen brukar förknippas med Hans J. Wegner, men det finns också en annan ikonisk stol med samma smeknamn. I Model 521 från 1969 kom den danske formgivaren Knud Færchs kärlek till materialet trä till vackert uttryck. Nu har modellen valts ut för relansering av Warm Nordic. I sann sextiotalsanda kommer den i oljad valnöt, oljad ek eller en kombination av båda. Sitsen finns med textil från Kvadrat eller i läder.  
www.warmnordic.com 

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.