19.01.2018  |  Interior  |  Design

Stor personlighet i miniformat

Kay Bojesen är upphovsman till en rad ikoniska träfigurer, men särskilt Apan har blivit något av hans signaturdesign. Det livfulla djungeldjuret såg dagens ljus för första gången 1951 och sedan dess har apflocken grupperat om sig flera gånger. Idag finns den ikoniska träfiguren således i flera olika storlekar, och från och med hösten har stamträdet återigen ändrats när Kay Bojesen Denmark introducerar den ultimata familjetillökningen: en liten apa som presenterar Kay Bojesens välkända design i charmerande miniformat. Den nya apan mäter sju cm och tillverkas i teak samt limbaträ.

www.kaybojesen-denmark.se

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.