08.04.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Stort intresse för Möbelmässan Göteborg

Flyttar till nya lokaler på Svenska Mässan för att få plats.

Intresset är stort för Möbelmässan Göteborg, som hade sin premiär förra året på Bananpiren. Redan nu är mässan 50 procent större än 2018. För att få plats med årets mässa har man flyttat till nya lokaler i Svenska Mässan i centrala Göteborg. Flytten ger dessutom större möjligheter att etablera mässan som en ledande mötesplats på hösten för den svenska och nordiska möbelbranschen, säger man i ett pressmeddelande från BraMässor, som arrangerar mässan.

Möbelmässan Göteborg 2019 kommer att ha två branschdagar, den 27-28 augusti, där huvudmålgruppen är butiker, kedjor, e-handlare och inredare. Fokus ligger på belysning, interiör och möbler för hemmiljö, i år med något mer tyngdpunkt på interiör och inredning.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.