09.03.2020  |  Furniture  |  Design

String Pocket i metall

Ny tolkning av Nisse Strinnings sista design.

Inför designveckan i Stockholm lanserade String Furniture en uppdaterad version av String Pocket med hyllplan i metall. Hyllan är formgivarna Anna von Schewen och Björn Dahlströms tolkning av Nisse Strinnings sista design.

”Genom de utstansade hålen i metallhyllplanen kan man enkelt addera String Systems alla accessoarer och tillbehör, och hyllan fungerar utmärkt att hänga i såväl barnrummet som i köket”, säger Anna von Schewen.

stringfurniture.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.