09.07.2020  |  Dining  |  Tabletop

Sugrör med zip

Enklare rengöring av tidigare vanlig engångsprodukt.

Engångsprodukter tar redan alltför stor plats på det globala sopberget. Det försöker bland annat det amerikanska företaget Hip att motverka. De lanserar nu ett silikonsugrör som kan öppnas, för att kunna rengöras ordentligt. Idag finns det ett utbud av återanvändbara sugrör på marknaden, men det kan vara besvärligt att diska dem invändigt efter användning. Hips unika återanvändbara sugrör i silikon kan enkelt öppnas för grundlig rengöring, och lika enkelt återförslutas med sin zip-lock-detalj. Sugrören passar för bland annat smoothies, vatten, juice och läsk. De tål maskindisk och säljs i trepack, i utvalda färger.

www.brixdesign.com  

-SSK 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.