10.03.2022  |  Interior  |  Textil

Sval kvalitet från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Stämningsskapare, fashion statement och en garant för komfort. Kudden har många olika funktioner i modern inredning, och samtidigt är Linen – de nya linnekuddarna från Södahl – ett enkelt men supereffektivt sätt att ge hemmet ett fräscht vårlyft.

Ett av Södahls tydligaste kännetecken är förmågan att kombinera hög kvalitet med både komfort och ett läckert utseende. De nya Linen-kuddarna är ett vackert exempel på denna kombination och gör sig fint som ett mjukt välkomnande i hallen, som coola soffkuddar eller som en färgglad kram på sängen i gästrummet.

Informell coolhet

Förutom sin höga slitstyrka är lin känt för att transportera bort värme och fukt från kroppen, och det är anledningen till att linne är en säker hit vid utformningen av sommarkläder för modemedvetna. Trendigt sommarlinne är nämligen själva symbolen för informell coolhet – bokstavligt talat.

Linen-kuddarna från Södahl har också ett coolt och stilrent uttryck. Den naturliga och läckert mjuka looken matchar liksom de sex snygga färgerna den avslappnade boho-stilen perfekt.

Mjuka färger

De mjuka nyheterna från Södahl har linets vackra och karakteristiskt matta ytan och finns i sex dämpade färger som passar den avslappnade men stilsäkra nordiska looken fint: Linen Ash, Linen Taupe, Linen Olive, Linen Straw, Linen Blue och Linen Beige.

Linen-kudden är tillverkad av 100 % linne Straw STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert. nr 15.HIN.69750 Hohenstein HTTI och har måtten 50 x 50 x 13 cm. En vacker och slitstark baskudde för hemmet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • +46 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.