08.04.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Svensk designutställning i Milano

Ska illustrera en lekfull och abstrakt vision av hemmet.

Hemma gone wild är en utställning med svensk design på initiativ av programmet Swedish Design Moves, som visas under Milanos designvecka 2019, som en uppföljning till Hemma – Stories of home, från i fjol. Utställningen har kurerats av Joyn Studio, för att illustrera en lekfull, abstrakt och komplex vision av hemmet.

Bland de föremål som ställs ut finns till exempel flera objekt ur Nationalmuseums nya kollektion NM&, bland annat Curve Lamp av Front för Zero, servisen Sand av Carina Seth Andersson för Design House Stockholm samt matsalsbordet Ateljé av Matti Klenell för Gärsnäs.

Andra medverkande formgivare och varumärken inkluderar till exempel Asplund, Baux, modedesignern Lars Nilsson, Massproductions, Monica Förster, Myltha, Ogeborg samt elever från Beckmans Designhögskola.

Utställningen Hemma gone wild har öppet den 9–14 april på Via Solferino 15 i stadsdelen Brera.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.