18.02.2020  |  Dining  |  Food

Svensk, svart, söt och salt

Nytt lakritsvarumärke från Skåne.

Svart af Hälsingborg är ett nytt svenskt lakritsmärke. Företaget grundades av kocken Mats Glimstål och har sin verksamhet baserad i Skåne. Produkterna tillverkas av iransk lakritsråvara (som har valts ut för den sötare smaken), och andra naturliga ingredienser, utan gelatin och palmolja. Lakritsen i sig är vegan medan vissa sorter är täckta av mjölkchoklad. Sortimentet är namngivet med glimten i ögat. Det består bland annat av saltlakrits och sötlakrits samt praliner med olika sammansättning, i fina förpackningar samt enklare påsar, med samma goda innehåll.

www.svartafhelsingborg.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.