09.10.2020  |  Bloom  |  Trends

Svenskar tänker nytt kring jul

Hållbarhet i fokus i Plantagens trendrapport

Många svenskar vill vara innovativa vid julen. En stark trend är att pynta sina julträd utan begränsningar med allt från klassiska kulor och godis till växter och blommor. Miljö och hållbarhet får stort fokus och julstjärnan förblir svenskarnas favoritjulblomma även i år. Det är några av slutsatserna som går att läsa i den femte delen av Plantagens årliga rapport Växttrender för 2020.

www.plantagen.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.