12.02.2021  |  Kitchen  |  Utrustning

Svenskt kolstål på spisen

Kockums Jernverk lanserar ny stekpanna

Kockums Jernverk har tagit fram en svensktillverkad kolstålsstekpanna där samtliga leverantörer av komponenter finns inom 5 kilometers radie från tillverkningen i småländska Anderstorp. Materialet är 3 millimeters svenskt kolstål och företaget har tagit fram en egen inbränningsmetod med vegetabiliska oljor så att pannan är färdig att använda vid inköp. Kolstål är lättare än gjutjärn men har samma fina stekegenskaper och hållbarhet.

www.kockumsjernverk.se

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.