27.07.2020  |  Interior  |  Textil

Svenskt stickhantverk

Regnrocksföretaget breddar med nytt varumärke.

Det nya svenska designvarumärket John Sterner grundades av Alexander Stutterheim, som även står bakom regnrocksföretaget Stutterheim. John Sterner är döpt efter Alexanders eponyma morfar och tillverkar stickade produkter inom konfektion och inredning, bland annat filtar, täcken och kuddar av ekologisk ull. Varumärkets värderingar kretsar kring den respekt som Alexanders morföräldrar visade för sina kläder och andra ägodelar, i kontrast till slit och släng. Värt att veta är att ull har naturligt temperaturreglerande och hygieniska egenskaper, men däremot inte lockar till sig kvalster. Varje filt i kollektionen är uppmärkt med en plasttag, av samma typ som får brukar bära. Tagen kan man registrera efter köp, för att bli en del av varumärkets community.

johnsterner.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.